Coversafe®

SAMEN TEGEN BESMETTING

We weten nu allemaal hoe een virus de wereld op zijn kop kan zetten. Om dit te voorkomen doet iedereen zijn best: poetsen, ontsmetten en nog eens schoonmaken! Maar hoe controleert u of al die deurgrepen, balies en aanraakschermen echt ongevaarlijk zijn? En hoelang houden we dat nog vol? Gelukkig hebben we nu coversafe®! 

WAT IS COVERSAFE®?

Coversafe® is een zelfklevende film met uitstekende antimicrobiële eigenschappen. Deze film is eenvoudig aan te brengen op verschillende soorten oppervlakken, zoals tafels en deurklinken. Effectief tegen virussen, bacteriëren, ziektekiemen en schimmels. Coversafe® beperkt sterk de virale en bacteriële verspreiding en kan zo helpen beschermen! De Coversafe® antimicrobiële film is ontwikkeld en vervaardigd door Gergonne industrie. Het bevat de natuurlijke en revolutionaire technologie van het bedrijf Pylote.


24 UUR PER DAG BESCHERMING, VIER JAAR LANG!

De Coversafe® folie is voorzien van minerale micropartikels. Dat zijn kleine bolletjes die op natuurlijke wijze reactieve deeltjes genereren uit het vocht dat in de lucht of bijvoorbeeld handen aanwezig is. Deze reactieve deeltjes zorgen voor een continue microbiële ontsmetting van oppervlakken door ziektekiemen te vernietigen.

Coversafe® is overal en op elke ondergrond aan te brengen en laat zich ook weer eenvoudig verwijderen. De katalyserende werking van de minerale microsferen in in Coversafe raakt nooit uitgeput. De antimicrobiële eigenschappen van Coversafe® blijven daardoor maar liefst 4 jaar lang stabiel, 24u per dag.

ONAFHANKELIJKE EN GEACCREDITEERDE LABORATORIA

Coversafe® vernietigt de meeste micro-organismen. Het is ook effectief tegen veel voorkomende epidemieën zoals gastro-enteritis, H1N1-griep of conjunctivitis. Alle tests worden uitgevoerd volgens de normen JIS Z 2801, ISO 22196 en ISO 21702 door onafhankelijke en geaccrediteerde laboratoria.
Download hier de certificaten en datasheets

COVERSAFE®: NU OOK GETEST OP HET COVID-19 CORONAVIRUS!

Coversafe® werd onafhankelijk getest. Resultaat: deze beschermfolie vernietigt het COVID-19 Coronavirus!
Download hier het COVID-19 certificaat en persbericht


GEBRUIK EN TOEPASSING:

De coversafe is doeltreffend voor openbare plaatsen of andere plaatsen waar veel passage is van mensen. De coversafe zelfklevende film geeft een onafgebroken bescherming tegen virussen, bacteriën, ziektekiemen en schimmels.

En kan op verschillend soorten oppervlakken ingezet worden:

  • Schakelaars
  • Deurklinken
  • Leuningen
  • Bureaus
  • Toonbanken
  • Tafels

 

Na een uitgebreide testperiode van 4 jaar kon bewezen worden dat dit product een stabiele en permanente werking in tijd heeft (zonder verlies van effecitviteit). De folie is gemakkelijk te onderhouden en te reinigen met zeep, bleekmiddel of ontsmettingsmiddel, dit zonder de werking aan te tasten.

Wij kunnen deze folie bij u komen plaatsen op locatie. Of zelf te plaatsen met de meegeleverde plaatsingsfiche.
Download hier de handleiding.

Bekijk het installatie-filmpje.

VERNIETIGT VIRUSSEN EN BACTERIËN
De antimicrobiële werking van Coversafe® beschermt effectief tegen virussen, bacteriën en schimmels, waaronder het covid-19 coronavirus!
NATUURLIJKE WERKING
Coversafe® zorgt op natuurlijke wijze voor microbiële ontsmetting van oppervlakken. De werking van Coversafe® is huidvriendelijk en ook voedselveilig (in tegenstelling tot alternatieve folies op basis van zilverionen).

VEILIG EN SCHOON
Gebruikelijke reinigingsproducten, zoals zeep, bleekmiddel en ontsmettingsmiddel, tasten de de antimicrobiële werking van Coversafe® niet aan.

EENVOUDIG AAN TE BRENGEN OP ELKE VLAKKE EN LICHTGEBOGEN ONDERGROND.
Bescherm de omgeving door deze dunne, transparante zelfklevende folie aan te brengen op balies en kassa’s in winkels. Op deurgrepen en tafels in kinderopvang en scholen. Denk ook aan schakelaars en trapleuningen in kantoren en verzorgingshuizen of schermen en toetsen van geld- en betaalautomaten.

BEWEZEN EFFECTIEF
Coversafe® voorkomt verdere verspreiding van virussen, bacteriën en schimmels. De folie beschermt tegen onder andere griep, buikgriep en salmonella. De antimicrobiële werking van Coversafe® is getest en aangetoond door onafhankelijke en geaccrediteerde laboratoria. De folie vernietigt de meeste micro-organismen, waaronder het 229E coronavirus.

WERKT ALTIJD EN LANGDURIG
De katalyserende werking van de minerale microsferen in Coversafe® raakt, anders dan die van zilverionen, nooit uitgeput. Coversafe® beschermt 24 uur per dag en de antimicrobiële werking blijft maar liefst 4 jaar lang stabiel en effectief.